Изродите сякаш се множат. Въпреки ареста на Георги Георгиев от

...
Изродите сякаш се множат. Въпреки ареста на Георги Георгиев от
Коментари Харесай

Що за изроди сте: Млад мъж от Стара Загора заплаши да убие Дебора!

Изродите като че ли се множат. Въпреки ареста на Георги Георгиев от Стара Загора, макар многохилядните митинги из цялата страна, макар тъгите на безчовечен унизеното момиче Дебора, се появиха и нови изверги. Пак от Стара Загора.

Шокиращ и жесток чат се появи в мрежата и подвигна полицията на крайник, откакто в диалог с другар, момче, очевидно прочут на Георги Георгиев, насочи очевидни закани към потърпевшата госпожица - освен това закани за ликвидиране.

" Тая не 400, а 800 шева заслужаваше. Такива би трябвало да са под ножа, да им покажеш кой си и кой командва. Георги ми е приятел, а поради тая в този момент е в ареста. Пикла! Ще я приключа ", напълно съществено се заканва въпросният другар на задържания.

Другото момче в чата се пробва по всевъзможен метод да изясни на изрода, че не трябва да приказва по този начин, че това не е вярно, само че оня ни приема, ни предава. Продължава да упорства на своето и се кълне, че ще я довърши.

Моментално е сезирана полицията и се чака наглецът да бъде привикан и арестуван, даже и да се е шегувал, с цел да се прави на мъж. Защото сходни неща не са за смешка, даже и мислено.

Обществото у нас към този момент се подвигна и хората наблюдават под лупа какво се разгласява в мрежите. А сходни изцепки се рапортуват всеобщо. И с право!

Тагове: Дебора Георги Георгиев от Стара Загора Стара Загора протести чат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР