Изродът, който уби по особено жесток начин красивата журналистка и

...
Изродът, който уби по особено жесток начин красивата журналистка и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS! Убиецът на Виктория - Селяйдин Ремикса, обичал отрупаните трапези, кючеци и пачките! Имал дете и... Вижте как жена му друса гюбеци!

Изродът, който умъртви по изключително нечовечен метод красивата журналистка и майка Виктория Маринова се оказа безжалостен почитател на купона, отрупаните трапези и мазните кючеци! Извършителят на зверството има дете, само че този факт не попречи на циганина да остави една българска рожба - сираче.

Припомняме ви, че Виктория бе майка на първокласничка, слънчево и лъчезарно дете, наследило хубостта на към този момент починалата си майка.

Профилът на невъзмутимия палач е цялостен със фотоси на богати софри, пачки с пари и видеоклипове, на които жена му върти мазни кючеци. Манталитет. В кръвта им е да танцуват и да убиват.

21 - годишния ром постави завършек на виталния път на една млада, сполучлива, умна българка, занимаваща се с щедрост, помагайки на деца в неравностойно състояние, както и да такива от етноса на килъра.

Ирония на ориста!

Едно дете бе лишено от майчина милувка и шанса в миналото още веднъж да чуе "Обичам те, дъще! ", а едни родители повече в никакъв случай няма да видят детето си, заради простата причина, че един необразован, безочлив и безсъвестен ром е решил да си играе на Господ.

Събуди се, народе! Това е геноцид!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР