Изродът, който разкопа гроба на млада жена от врачанското село

...
Изродът, който разкопа гроба на млада жена от врачанското село
Коментари Харесай

Извергът, поругал гроба на младата Петрушка край Враца, отърва решетките

Изродът, който разкопа гроба на млада жена от врачанското село Алтимир, с цел да открадне златно ланче, се размина със пандиза. Магистратите постановиха, че той е умствено изостанал и не може да носи отговорност за делата си.

Невиждано безчовечие край Враца! Мъж разкопа гроб на жена и няма да повярвате какво направи


БЛИЦ напомня, че 28-годишният Иван Бачийски поруга гроба на своята връстничка Петрушка Славчева . Младата жена умряла на 8 юни, а седмица по-късно мъжът изкопал последния й дом.

Тогава родителите на умрялото момиче описаха, че бащата всеки ден посещавал гроба на щерка си и на 15 юни, когато било Задушница, всичко било наред. На идващия ден обаче още веднъж отишъл дружно със свои родственици и открил, че гробът е разкопан и в профил били извадени и разхвърляни циментовите колци, които били вътре.

Родителите незабавно повикали полиция и почнало следствие.

Няколко часа по-късно се оказало, че мъжът, осквернил гроба на дамата, е Иван Бачийски. Пред служителите на реда той разказал, че на 15 юни бил на заравяне и чул по какъв начин майката на момичето споделя на близки, че поставила в гроба ланче.

През нощта мъжът отишъл на гробището и светейки си със запалка, намерил гроба на Петрушка. С лопата, която носел със себе си, почнал да копае. Стигнал до циментовите колци, извадил ги с ръце и ги поставил в профил.

След това стигнал до самия ковчег, само че го хванало боязън и самичък се отказал да го отваря. Сложил част от пръста, наредил от горната страна кръста и цветята, след което се прибрал, написа Bulnews.

Докладът от психолого-психиатрична експертиза посочил, че Бачийски страда от лека умствена назадничавост, а претекстът му да разкопае гроба бил да извърши кражба, за което не се изискват специфични умения.

Според психолозите мъжът не разбирал, че осквернява паметта на умрял човек, защото има тежка смяна във всички психологични процеси и не схваща по-висши морални полезности, които той не има.

Така поради психологичното положение на мъжа от районния съд в Бяла Слатина прекратили досъдебното произвеждане. Определението предстои на обжалване или митинг пред врачанския областен съд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР