Изрод, какво мога да кажа друго. Това бе лаконичният коментар

...
Изрод, какво мога да кажа друго. Това бе лаконичният коментар
Коментари Харесай

Проговори майката на убития от любовницата си Божан

Изрод, какво мога да кажа друго. Това бе сбитият коментар на майката на убития Божан Иванов. 28-годишният пловдивчанин бе открит мъртъв на 21 октомври, написа TrafficNews.bg.

След изповед, бе задържана 35-годишната му някогашна другарка Красимира Лалева.

Криминалният случай е станал на 21 октомври.

След зверството Красимира отишла да се изповяда пред духовник и му споделя, че е умъртвила някогашния си другар в жилището си в " Кючук Париж ". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е задържана и дружно с полицията отиват в жилището, където е тялото на мъжа. 28-годишният Божан Иванов е открит в банята мъртъв. По думите ѝ го е блъснала с тежест за фитнес по главата, но по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти смятат, че е пробвала да прикрие следите си, като възпламени тялото и опожари жилището.

Съседи споделили, че е имало лек пушек, само че до пожар не се е стигало.

За момента липсва всякаква друга информация по случая, а и към момента остава въпроса за какво от полицията и прокуратурата четири дни не оповестиха нищо за убийството.

Съседите на Красимира от блока на ул. " Трети март ", където е осъществено тежкото закононарушение, дефинираха килърката като необщителна и затворена жена:

„ Влизаше, излизаше, никой не поздравяваше и нищо не говореше. Познаваме я от дете и въпреки всичко не знаем нищо за нея. Преди към три години татко и умря и оттогава живее сама. Не работеше. Обясняваше, че все я лъжат, все не и заплащат, все на нея не и върви. Нищо повече не знаем”, показа един от възрастните съседите на момичето.

Други споделят, че Красимира даже не си е плащала сметките за ток. Имала е обвързване и за неплатени входни такси и разноски от предишното лято до през днешния ден.

„ За случая нищо не сме чули, никой нищо не е чул. От полицията разбрахме. Аз пребивавам тъкмо над нея, на горния етаж,където всичко се чува, само че нищо не сме разбрали - нито аз, нито жена ми. Не можем да си разбираем по какъв начин е станало и за какво. Цяла нощ от полицията разпитваха и ровиха по кошовете да търсят гиричката”, описа пенсионер, живеещ над Красимира.

Други съседи даже споделиха, че са разбрали за убийството от полицията.

Приятелите на Божан го дефинираха като положително и добродушно момче. „ На никой в никакъв случай не е правил неприятно. Дори в случай че трябваше да избира, дали да помогне на себе си или някой различен, би избрал другия. Емпатията беше добродетел, който го водеше в връзките му с хората”, уточни негов прочут.

„ Работеше на бензиностанция. Никога не е отсъствал от работа и не се е скатавал. Винаги беше ухилен и положителен човек”, описаха сътрудници и другари.

Относно дамите и връзките си, не разясняваше доста. Не беше от този вид момчета, които да се хвалят и да парадират. Имаше си друга другарка, само че той не приказва за тези неща. Въпросната Красимира сме я виждали, само че не я познаваме. Чували сме, че използва неразрешени вещества. Никой не я познава и не знае нищо за нея.

Не знаем какви са им били връзките, само че последните дни Божан не си вдигаше телефона и не отговаряше на известия във фейсбук”, описаха още околните му.

" Ангелско сърце, на мравката път правеше! ", по този начин споделя неговата другарка Нона Славова, която го познава от дете.

" Много ми беше скъпо хлапето, не мога да допускам, че няма да го виждам постоянно ухилен... Все с усмивка, необятна и богатства беше ", уточни още дамата.

За коментар и информация потърсихме и фамилията на Божан, чиято тъга е голяма. Свързахме се с майка му, която беше очевидно съкрушена от новината и уточни, че тече следствие. Пред наши кореспонденти, тя описа, че познава въпросното момиче. Били се разделили преди година, не знае дали още са се виждали и са поддържали контакт.

На въпрос какви са и усещанията за нея, майката на убития Божан отговори: „ Изрод, какво мога да кажа друго. В подобен случай друго за нея не мога да кажа ".

Майка му показа, че Красимира не работила, не знаела какво прави и сина ѝ при нея.

" Тя все беше болна. По през целия ден нищо не правеше и лежеше, а сякаш все търсеше работа. Като я гледаш 40 кила с мокри облекла. Не знам какво повече да кажа ", уточни още опечалената жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР