Изразявам силно безпокойство, че близо 20 часа няма заседание на

...
Изразявам силно безпокойство, че близо 20 часа няма заседание на
Коментари Харесай

Румен Петков: За да спрем да налагаме масова психоза, Гешев трябва да арестува Борисов, а Кошлуков да се опита да бъде почтен

Изразявам мощно безпокойствие, че близо 20 часа няма съвещание на Министерски съвет. Но съм податлив да допускам, познавайки индивида, че ще навакса.
Донасям на основния прокурор, първи началник на това звено, че в Перник всеобщо се нарушават условията за прецизно държание и дисциплинираност в борбата с ковид - никой не си мие ръцете постоянно. Ерго, от една по пет години.
И в този момент съществено.
Въпрос към всички парламентарни групи: утвърждават ли като цяло подхванатите от държавното управление ограничения и смятат ли, че тези подхванати ограничения изчерпват опциите на изпълнителната власт и нуждата от дейности за недопускане разширението на ковид?
От показност държавното управление сподели безспорната си непросветеност и беззащитност в провеждането на действителни и ефикасни политики, която в най-голяма степен показва на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ". Където опашката доближи 30 километра, което автоматизирано значи хиляди водачи на камиони да бъдат лишени от всякаква опция за обикновено хигиенично обслужване и обслужване на естествените им човешки потребности. Правителството просто сподели тоталната си некомпетентност, заслепено от устрема да бъде давано по малките екрани. И публичната телевизия, вместо непрекъснато да плаши народа посредством нелепите прояви на премиера Борисов, просто да покаже безбъдието на това държавно управление и неспособността му да отбрани здравето на българските жители.
Да преценим какво ще ни донесе така наречен „ изключително състояние ". Защото всичко това можеше да бъде реализирано, като ограничения и като дейности, с изключителни ограничения. Но изключителното състояние ще докара до цялостен срив в туризма, тъй като страха, който постановат държавното управление и Щабът посредством несъответстващото си държание, доведоха до колапс в туризма и обособени транспортни браншове. Налагането на изключително състояние ще принуди редица страни да лимитират достъпа на български жители и жители, идващи от България на тяхна територия по летища и зелени граници, посредством въвеждането на наложителна 14-дневна карантина. Това всъщност ще спре българския бизнес от задграничните му контакти, банките, като цяло, могат да потвърдят прекъсване на разплащанията на бизнес структури вътре в страната. Отменени са стотици хиляди туристически поръчки за последните 14-15 часа. И това всичко, с цел да забележим трагичната физиономия на премиера Борисов. При ограничения за опазването на здравето, които са планувани в законите за опазването на здравето и за бедствията и които можеше да бъдат изчерпани с изключителни ограничения и дейности, съгласно плануваните благоприятни условия.
Завършвам с повторния въпрос: да бъдат общителни парламентарните групи в този момент и след 15 дни да кажат утвърждават ли всичко, което предложи и направи държавното управление и в този момент и след 15 дни да бъдат честни пред жителите да кажат - ходът от през вчерашния ден смятат ли, че беше верен от позиция на националния ни интерес в цялостния смисъл на тази дума. Сигурно през днешния ден това няма да бъде признато еднопосочно, само че след 15 дни ще продължа да държа на авторството на тези изказвания и въпроси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР