Изразителната победа с 5:1 над Уотфорд е поредна крачка на

...
Изразителната победа с 5:1 над Уотфорд е поредна крачка на
Коментари Харесай

Гуардиола: Когато Жесус има такъв ден, аз съм най-щастливият човек на света

Изразителната победа с 5:1 над Уотфорд е поредна крачка на отбора на Манчестър Сити към отбраната на купата в Англия. " Нищо обаче не се трансформира, тъй като би трябвало да спечелим всичките ни останали пет дуела в Висшата лига, с цел да сме първенци ", съобщи мениджърът Хосеп Гуардиола.

При триумф на Ливърпул над Евертън в неделя разликата на върха още веднъж ще стане единствено точка в интерес на тима на испанеца.

Пеп отличи огромния воин Габриел Жезус, който наниза цели четири попадения. В последно време обаче се приказва, че бразилецът може и да напусне Сити през лятото. " Когато Габриел има подобен ден, аз съм най-щастливият човек на света. Искам да кажа нещо: Жезус е наш футболист. Не знам какво ще се случи с него, само че той е състезател на Манчестър Сити. Много сме щастливи за него, а и той ни оказа помощ доста. И преди съм казвал, че в случай че в света на футбола има един човек, който заслужава най-хубавото за себе си, за фамилията и приятелите си, то това е Габриел ", щастлив е Гуардиола.
 Манчестър Сити победи Уотфорд с 5:1 във Висшата лига
Габриел Жесус вкара 4 на Уотфорд, Ман Сити дръпна с 4 точки на Ливърпул

В неделя е дербито на Мърсисайд сред Ливърпул и Евертън

Бившият треньор на Барселона и Байерн (Мюнхен) към този момент насочва вниманието си към първия конфликт с Реал (Мадрид) от полуфиналите в Шампионската лига, който е във вторник в Англия. Той регистрира, че има съществени проблеми поради контузени и изморени футболисти.

" Имам единствено 14/15 здрави играчи, а в последните дуели Де Бройне и Лапорт играха по доста. На Кевин не му проличава, само че от известно време насам той усеща болки в глезените поради удари, които понася. Освен това нямаме доста централни бранители и по тази причина в този момент Нейтън Аке излезе на терена, без значение че и неговият гален не е добре. Не мисля, че Кайл Уокър и Джон Стоунс ще са подготвени за Реал (Мадрид), добави Пеп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР