Изразил е  желанието си да бъде погребан близо до кучетата

...
Изразил е  желанието си да бъде погребан близо до кучетата
Коментари Харесай

Ален Делон си прави завещание

Изразил е  желанието си да бъде заровен покрай кучетата си
В фамилията на Делон връзките не постоянно са най-лесни. Но с цел да е всичко както би трябвало след гибелта му, Ален Делон показа, че приготвя всичко за наследството си.
Безспорна икона на френско кино, Ален Делон не желае да се празнува като Джони Холидей или Шарл Азнавур. Помолен да показа за гибелта си в последния брой на “Чай или кафе ”, 83-годишният артист, който изрази желанието си да бъде заровен покрай кучетата си, сподели, че не желае да му се отдава национална респект. “Не, не, никога ”, безапелационен бе той и акцентира, че няма да промени мнението си.
Ален Делон приготвя последните си стремежи, оповестява БГНЕС.
И що се отнася до ръководството на неговото завещание, и дума не може да стане, това да се случи, както с идола на младите /има се поради Джони Холидей – бел. ред./. В изявление за “Гала ” той разкри, че приготвя наследството си.
“Не бих желал децата ми да се раздират като тези на Холидей. Подготвям всичко тъкмо в този момент “, изясни той. „ Всичко ще бъде уредено преди гибелта ми, без значение дали се харесва или не. Ако не го направя, ще се раздерат, ще има война сред тях, уверен съм. ”
А с цел да се избегне спор, Ален Делон към този момент е взел огромното решение: той определил щерка си Анушка като “изпълнител на наследството ”. “Тя го знае, въпреки да не й харесва да приказваме за това. Тя ще бъде там и никой различен. Не единствено, че има моето доверие, моята обич, само че тя знае какво желае и какво прави. На 28 години е ”, сподели Ален Делон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР