Изравнителните сметки за парно от утре вече са по касите

...
Изравнителните сметки за парно от утре вече са по касите
Коментари Харесай

Пращат изравнителните сметки за парно

Изравнителните сметки за парно от на следващия ден към този момент са по касите на „ Топлофикация София ”, оповестиха за „ Труд ” от сдружението. Те ще дойдат дружно със сметките за юли, изясни представителят на компанията Елизабет Павлова.

Клиенти на сдружението алармираха, че старите им сметки в ипей са изчезнали и са оставили единствено последните две. Хората са обезпокоени, че за другите неплатени сметки са им заведени каузи. Явно има някакъв проблем с базите данни, поради въвеждането на новите изравнителни сметки, изясни Елизабет Павлова. По думите й от на следващия ден (днес) казусът би трябвало да бъде изчистен и всички сметки да са налични.

Абонатите, които не са обезпечили достъп на топлинните счетоводители, им е начислено оптимално ползване, изясни Деян Дянков, омбудсман на „ Топлофикация София ”. До края на септември те могат да изискат спомагателен доклад, който обаче се заплаща. Това значи, че ще бъдат направени нови изравнителни сметки за цялата етажна благосъстоятелност и ще се трансформират сумите, които са или за доплащане, или за приемане на цялата етажна благосъстоятелност, посочи Дянков.

Ако не сме съгласни със сметката, която сме получили, би трябвало да се обърнем към компанията за дялово систематизиране, а не към „ Топлофикация ”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР