Израелското разузнаване (МОСАД) е доставило на здравното министерство на еврейската

...
Израелското разузнаване (МОСАД) е доставило на здравното министерство на еврейската
Коментари Харесай

МОСАД е доставил тестове за коронавирус

Израелското разузнаване (МОСАД) е доставило на здравното министерство на еврейската страна проби за разкриване на ковид.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1471
Генералният шеф в министерството Моше Бар Симан-Тов е изказал благодарности на службата за сигурност и персонално на нейния началник Йоси Коен за помощта. "Тази заран ние получихме комплекти за определяне на хора, които са инфектирани с инфекцията. Ние ще продължим да сътрудничим с МОСАД, както и с въоръжените сили на Държавата Израел (ЦАХАЛ). Военните също ни предоставиха съоръжение, належащо за нашата работа ", е споделил служителя на министерството.

Израел затвори всички пропускателни пунктове със Западния бряг и линията Газа поради ковид

"Ние сме в положение на война и ни е нужна цялостна готовност на силите. Лично аз считам, че с помощта на общите старания на жителите и институциите на нашата страна ние ще се оправим с епидемията ", е изразил своя оптимизъм Симан-Тов, представен от израелската редакция на нюзру.

На този стадий инфектираните в Израел са били над 520 души.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1471  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР