Израелското правосъдие възнамерява да предяви обвинения срещу топ модела Бар

...
Израелското правосъдие възнамерява да предяви обвинения срещу топ модела Бар
Коментари Харесай

Бар Рафаели може да бъде обвинена в укриване на данъци

Израелското правораздаване има намерение да предяви обвинявания против топ модела Бар Рафаели за данъчни измами и против родителите ѝ за пране на пари. Това бе оповестено от министерството на правораздаването на Израел.

33-годишната манекенка е обвинена, че не е заявила приходи на обща стойност 23 милиона шекела (5,4 милиона евро), получени в чужбина сред 2009 година и 2012 година Родителите ѝ Ципи и Рафи Рафаели са обвинени в пране на пари и ще би трябвало да се явят в съда. В съда ще би трябвало да се яви и Бар Рафаели. Съдебните управляващи са уведомили Бар Рафаели, както и Ципи и Рафи Рафаели, че имат намерение да ги обвинят в данъчни измами, се споделя в официално съобщение на министерството, представено от " Франс прес ".

Живеещите в чужбина израелски жители не са длъжни да заявяват приходите, които са получили отвън рамките на Израел. Израелските управляващи обаче упрекват топ манекенката и майка ѝ, че показали фиктивно местопребиваване в чужбина, с цел да платят по-малко налози.

Бар Рафаели бе упрекната, че излъгала по отношение на местожителството си, и беше арестувана, преди да бъде освободена под гаранция през 2015 година Данъчните тогава я упрекнаха, че не е съобщила за първокласни придобивки като коли, които е получила от автомобилни компании в подмяна на реклама, че не е плащала налози за първокласния си апартамент в Тел Авив и че пробвайки се да избегне някои отговорности, е подвела управляващите, че не живее в Израел.

Бар Рафаели неотдавна бе определена да бъде измежду водещите на тазгодишния песенен конкурс " Евровизия " в Израел.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР