Израелският заложник Ярден Роман-Гат, сега отново събран със съпруга и

...
Израелският заложник Ярден Роман-Гат, сега отново събран със съпруга и
Коментари Харесай

Освободеният израелски заложник Ярден Роман-Гат се бори за връщането на снахата си от Газа

Израелският пленник Ярден Роман-Гат, в този момент още веднъж събран със брачна половинка и щерка си след 54 дни в Газа, прекара деня след нея освободи с вярата, че нейната снаха Кармел ще бъде идната, която ще се прибере вкъщи.

Но Кармел не беше освободен. Въпреки че повече от 100 заложници, взети в Газа по време на смъртоносната офанзива на Хамас на 7 октомври, бяха освободени, почти 130 остават в ръцете на Хамас. Ярден Роман-Гат, дружно със брачна половинка си Алон, към момента се борят за завръщането на Кармел.

„ Искам да си върна Кармел “, сподели Алон Гат. „ Страхувам се, че тя ще се счупи, в случай че това ще продължи дълго време. “

Кибуц Беери, покрай границата с Газа, посещава родителите на Алон, когато Хамас нахлу, споделиха те. Майката на Алон беше извлечена на открито и убита. Сестра му Кармел изчезна.

Бойци бутнаха Алон, Ярдън и 3-годишната им щерка Гефен в кола и излетяха. Когато израелски танк минава около тях, похитителите излязоха и се скриха в някои дървета, оставяйки Алон,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР