Израелският премиер Бенямин Нетаняху отрече обвиненията във взимане на подкупи

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху отрече обвиненията във взимане на подкупи
Коментари Харесай

Нетаняху: Обвиненията в корупция са безпочвени

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху отхвърли обвиняванията във взимане на подкупи в изключително огромни размери, които полицията предложи да бъдат повдигнати против него и брачната половинка му Сара, оповестява Агенция Франс Прес.
„ Тези рекомендации са готови и оповестени още преди да има каквото и да било разследване”, показва Нетаняху в изказване, след третото за последните няколко месеца обвиняване в корупция.
„ Сигурен съм, че съответните управляващи, откакто извършат щателна инспекция на случая, че доближат до заключението, че няма нарушаване, тъй като в никакъв случай не е осъществявано такова”.
БГНЕС напомня, че израелската полиция разгласи, че ще повдигне обвинявания за подкупи и машинация против премиера Бенямин Нетаняху и брачната половинка му Сара, откакто разкрила доказателства за осъществените от него закононарушения. Според източници от полицията новите доказателства са свързани със случая за регулаторни промени за стотици милиони $ в интерес на телекомуникационната компания Bezeq в подмяна на позитивно отразяване на Нетаняху в новинарския уебсайт Walla News, субсидиран от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР