Израелският премиер Бенямин Нетаняху описа Газа във вторник като анклав

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху описа Газа във вторник като анклав
Коментари Харесай

Нетаняху: Газа е анклав на ДАЕШ

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху разказа Газа във вторник като анклав на Ислямска страна в Ирак и Сирия (ДАЕШ).

" Правим всичко належащо, с цел да унищожим Хамас в Газа. Ще демонтираме неговата терористична машина, ще демонтираме политическата му конструкция. Ще поставим всички старания, с цел да освободим нашите заложници. И ще поставим всички старания, за да не допуснем палестинските цивилни да пострадат ", сподели Нетаняху на взаимна конференция с френския президент Еманюел Макрон.

Нетаняху също благодари на Макрон за поддръжката на Франция за неговата страна, отбелязвайки, че " както през Втората международна война, когато французите подкрепяха антинацистката опозиция , през днешния ден интернационалната общественост се сплотява в поддръжка на Израел ".

Макрон означи, че процесът за реализиране на мир в Палестина изисква " уверено възобновяване " след офанзивите на Хамас против Израел.

Макрон прикани членовете на интернационалната общественост, които се причислиха към битката против Ислямска страна в Ирак и Сирия (ДАЕШ), да разширят напъните си против Хамас.

По-рано денем, след среща с израелския президент Исак Херцог, Макрон акцентира, че близкоизточната страна няма да бъде " оставена сама във войната против тероризма ".
 Макрон: Борбата против Обновена
Макрон: Борбата против " Хамас " " би трябвало да бъде без благосклонност, само че не и без правила

Той предизвести за рисковете от районен конфликт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР