Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза днес, че САЩ ще преместят

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза днес, че САЩ ще преместят
Коментари Харесай

САЩ местят посолството си в Ерусалим до една година

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели през днешния ден, че Съединени американски щати ще реалокират посолството си от Ерусалим в Тел Авив до една година, съобщи ДПА.

Това фрапантно се разграничава от прогнозите на представители на Белия дом, че преместването може да отнеме най-малко 3-4 години поради строгите ограничения за сигурност и други условия.

Нетаняху, който е на посещаване в Индия, приказва пред публицисти по време на полета си от Делхи до Гуджарат. "Уверен съм, че преместването ще стане доста по-бързо, в сравнение с хората си мислят, до една година, считано от през днешния ден ", сподели министър председателят, представен от в. "Таймс ъв Израел ". Думите му бяха доказани по-късно от негов представител.

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила призна Ерусалим за столица на Израел на 6 декември и задвижи процедура по пренасяне на американското посолство от Тел Авив в Ерусалим.

Израел от дълги години споделя, че този град е негова "неделима столица ", само че палестинците желаят Източен Ерусалим за столица на бъдещата си страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР