Израелският национал Талеб Тауата може да дойде в Левски. Футболистът

...
Израелският национал Талеб Тауата може да дойде в Левски. Футболистът
Коментари Харесай

Израелски национал от германския "Айнтрахт" обмисля оферта от "Левски"

Израелският национал Талеб Тауата може да пристигна в " Левски ". Футболистът на  " Айнтрахт " (Франкфурт) обаче към момента обмисля офертата от " сините ".

27-годишният Тауата е ляв бранител, като не попада в проектите на тима от Бундеслигата за този сезон. Според израелския вестник " Маарив "  Тауата е изискал няколко дни от " сините " за размисъл, преди да даде отговор дали ще одобри офертата. Близки до играча настояват, че той желае да научи повече за " Левски ", преди да вземе решение. 

Оферти към Тауата има още от израелските " Макаби " (Хайфа) и " Макаби " (Тел Авив), само че бранителят избира да не се завръща в Израел. Испанският първокласен " Леванте " също се интересува от футболиста, твърди пък таблоидът " Билд ". И трите клуба могат да предложат по-добри финансови условия от " Левски ", само че не могат да му подсигуряват желаното от него титулярно място. Наскоро бранителят е отказал оферта от 300 000 евро годишно от белгийския гранд " Андерлехт ". 

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев персонално е приказвал с Тауата, с цел да го убеди да подпише със " сините ". Според израелския сайт mako.co.il футболистът е подготвен да направи сериозен компромис с финансовите си условия и да премине в " Левски "

Тауата е играл за " Макаби " (Хайфа) в интервала 2009-2016 година, като има 204 мача, 7 гола и 24 асистенции във всички шампионати. Следва трансфер в " Айнтрахт ", където той има 40 мача, 2 гола и 2 асистенции. 30 от тези срещи са в немската Бундеслига. В последния сезон обаче той игра единствено в 6 мача - три в шампионата и три в Лига Европа. Тауата е национал на Израел от 2011 година, като има 15 мача и 1 гол за мъжкия отбор.

Междувременно свиреп пребитият чиновник на " Левски " Цветан Вълчев към този момент е нормализиран, оповестява " Гонг ". Вълчев бе атакуван от двама души с железни пръти в сряда и бе с заплаха за живота. Състоянието му остава тежко. Пред " Нова тв " шефът на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиян отхвърли, че зад побоя стоят последователи на отбора.

Полицията към момента търси нападателите, които, както се вижда на видеозапис от охранителна камера, са избягали с черна кола по " Ботевградско шосе ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР