Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху обяви днес, че страната му ще

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху обяви днес, че страната му ще
Коментари Харесай

Нетаняху с коментар за Русия и Сирия

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху разгласи през днешния ден, че страната му ще продължи да се бори против иранското наличие в Сирия и по едно и също време с това военното си съдействие с Русия, съобщи Франс прес.

"Ще продължим да се борим със затвърждаването на иранското наличие в Сирия и ще продължим координацията си по въпросите на сигурността сред израелската и съветската войска ", съобщи Нетаняху 24 часа откакто Москва увеличи тона поради унищожаването на един от нейните самолети с 15 бойци на борда след израелски въздушен удар по сирийска територия.

След свалянето по простъпка на разследващия аероплан на 17 септември от сирийската противовъздушна защита, Нетаняху беседва на два пъти с съветския президент Владимир Путин.

"Договорихме се с Путин в скоро време да се срещнат работни групи от израелската и съветската войска ", сподели израелският министър председател преди да замине за Ню Йорк за присъединяване в годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Нетаняху изрази "искрена и дълбока тъга " поради гибелта на съветските бойци, породена, както той посочи, от "безотговорната пукотевица " на сирийската войска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР