Израелският министър на отбраната призова войските на границата с Газа

...
Израелският министър на отбраната призова войските на границата с Газа
Коментари Харесай

Военният министър на Израел към пехотинци: Скоро ще видите Газа отвътре

Израелският министър на защитата прикани войските на границата с Газа " да бъдат подготвени " . Йоав Галант се срещна с израелски пехотинци, струпани край линията. Той прикани силите да се „ провеждат и  да бъдат подготвени “, съобщи АП, представена от Би Би Си.



" Сега гледате линията Газа от разстояние, само че скоро ще я видите от вътрешната страна . Заповедта ще пристигна ", е споделил Галант, представен от военното министерство.

Израел е струпал десетки хиляди бойци по границата .

Израелските военни имат " зелена светлина " да навлязат в Газа, когато са подготвени , съобщи член на кабинета по сигурността на страната пред Ей Би Си Нюз.

Заложниците и цивилните жертви ще бъдат на втори проект пред унищожаването на " Хамас " , съобщи министърът на стопанската система Нир Баракат, " даже това да отнеме една година ".

Запитан за километрите тунели, които " Хамас " е построил под Газа, той сподели, че те ще се трансфорат в " най-голямото гробище в света ".



" Ще поставим всички старания, с цел да върнем нашите заложници, да ги върнем живи... ", сподели той, само че " първият и финален приоритет " е унищожаването на " Хамас ".

" Хамас " и " Ислямски джихад " разполагат общо с към 50 000 бойци, съобщи министърът на земеделието Ави Дихтер, някогашен началник на Шин Бет, Израелската организация за сигурност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР