Израелските войски свалиха малък дрон, който е навлязъл в израелското

...
Израелските войски свалиха малък дрон, който е навлязъл в израелското
Коментари Харесай

Армията на Израел е свалила дрон, идващ от ливанската граница

Израелските войски смъкнаха дребен дрон, който е навлязъл в израелското въздушно пространство от Ливан в четвъртък вечер, 6 август, оповестиха военните, написа вестник The Times of Israel, представен от организация " Фокус ".

Силите за защита на Израел обявиха, че самолетът е минал границата покрай планината Хермон на Голанските възвишения и е бил под наблюдаване, до момента в който е летял над израелската територия. След като дронът е бил свален, бойците са претърсили региона за останките от безпилотния аероплан.

" Израелските сили за защита са нащрек в северната част на страната и няма да позволен нарушение на суверенитета на Израел ", се споделя в изказването на военните. През последните две седмици и половина силите за сигурност са в положение на нараснала подготвеност по продължение на ливанската граница, очаквайки евентуално нахлуване от страна на ливанската формация " Хизбула ", като възмездие за гибелта на един от нейните бойци при въздушен удар в Сирия, който бе приписван на Израелските военновъздушни сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР