Израелските военни съобщиха вчера, че открили огън по израелски пътнически

...
Израелските военни съобщиха вчера, че открили огън по израелски пътнически
Коментари Харесай

Израелски военни погрешка обстрелваха израелски пътнически самолет

Израелските военни оповестиха през вчерашния ден, че разкрили огън по израелски пътнически аероплан над Голанските възвишения, откакто го взели за сирийски, заяви ТАСС, като се базира на пресслужбата на израелската войска.

" Армейските сили на Голанските възвишения засекоха летателен уред, който евентуално идваше откъм Сирия и би могъл да съставлява действителна опасност, заради което откриха огън по него. Разбирайки, че това е израелски цивилен аероплан, те прекратиха стрелбата ", се показва в официалното съобщение.

" Това е сериозен случай, който се проверява ", добавили военните, които не прецизирали вида на летателния уред.да

В същото време израелски изтребители нанесоха удари по военноморска база на палестинското придвижване Хамас в линията Газа, откакто оттова беше изстреляна ракета против южен Израел, оповестиха Асошиейтед прес и ТАСС, като се базират на армейската пресслужба.

Няколко обекта в базата са били изумени, се прецизира в официалното съобщение. Изстреляната през вчерашния ден ракета - пета от началото на седмицата - паднала в намерено поле в южен Израел. Няма сведения за потърпевши.

Междувременно Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден, че никой президент на Съединени американски щати не е направил толкоз , колкото той е направил за Израел, съобщи Франс прес.

" Аз съм виновен за прелестни неща, които се случиха на Израел ", сподели Тръмп в отговор на журналистически въпрос за изказванието му, че всеки евреин, който гласоподава за демократите, демонстрира " или цялостна неинформираност, или огромна непочтеност ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР