Израелските власти са наредили нови разследвания на съобщения за шум

...
Израелските власти са наредили нови разследвания на съобщения за шум
Коментари Харесай

Израелски служители ще разследват шума от копаене близо до Западния бряг, тъй като местните жители се страхуват от терористична атака, подобна на 7 октомври

Израелските управляващи са наредили нови следствия на известия за звук от копаене под израелски град покрай Западния бряг тази седмица.

Жителите на Бат Хефер оповестяват, че са чували звук от копаене под домовете си, който се намира тъкмо от другата страна на границата с град Тулкарем на Западния бряг. Длъжностни лица са направили три предходни инспекции и не са разкрили доказателства за тунелиране, само че градският съвет в този момент е разпоредил спомагателни две инспекции, съгласно Times of Israel.

Един гражданин на Бат Хефер записа шумовете и ги пусна на обществено предаване, съгласно израелските медии. Гражданите в цялата страна остават в положение на нараснало напрежение, защото се опасяват от нова офанзива, сходна на клането на Хамас от 7 октомври.

„ Ние одобряваме отчетите доста съществено и работим изключително, с цел да проверим казуса в изцяло и професионално, с разнообразни способи. До момента са осъществени три инспекции, в идващите дни ще бъдат осъществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР