Израелските въоръжени сили заявиха днес, че са сериозно загрижени за

...
Израелските въоръжени сили заявиха днес, че са сериозно загрижени за
Коментари Харесай

Израел: Хамас лъже, не сме убивали наши заложници

Израелските въоръжени сили обявиха през днешния ден, че са съществено загрижени за ориста на двама заложници, за които се твърди, че са мъртви, на видеоклип, оповестен от " Хамас ", само че обратно на изказванията на палестинската ислямистка те не са били убити от израелски огън, предадоха Франс прес и Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция..

Говорителят на израелската войска контраадмирал Даниел Хагари разпознава въпросния пленник Итай Свирски като единия от мъжете на записа, само че не разкри името или други детайлности за втория пленник по молбата на неговото семейство.

" Итай не е бил убит от нашите сили. Това са неистини на " Хамас ". Сградата, в която двамата заложници са били държани, не е била цел и не е била атакувана от нашите сили, съобщи той.

" Ние не нападаме даден обект, в случай че знаем, че вътре може да има заложници ", акцентира израелският боен представител. в това време той добави, че региони наоколо до мястото, където са били държани заложниците, са били подложени на обстрел.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР