Израелските удари убиха най-малко 48 души в южната и централната

...
Израелските удари убиха най-малко 48 души в южната и централната
Коментари Харесай

Въздушните удари в Газа доведоха до смъртта на най-малко 48 души, твърдят здравни служители

Израелските удари убиха минимум 48 души в южната и централната част на Газа през нощта, половината от които дами и деца, оповестиха здравни управляващи в четвъртък.

Ударите пристигнаха, когато европейските външни министри и организациите на Организация на обединените нации приканиха за преустановяване на огъня, с възходяща паника поради влошаващата се филантропична рецесия и евентуалния апетит на територията.

Напрежението нарастваше и в окупирания от Израел Запад Банк, където трима палестински въоръжени мъже в четвъртък откриха огън против утринния трафик на контролно-пропускателен пункт на автомагистрала, убивайки един човек и ранявайки други петима, заяви израелската полиция.

Израелският министър на защитата Йоав Галант разгласи в четвъртък, че държавното управление „ ще разшири пълномощията, дадени на нашите договарящи за заложници “. Неговите мнения, направени на среща с пратеника на Съединени американски щати за Близкия изток Брет Макгърк, алармираха за дребен знак за прогрес в договарянията за преустановяване на огъня.



Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР