Израелските туристки, които почти бяха набити от управителя на хотел

...
Израелските туристки, които почти бяха набити от управителя на хотел
Коментари Харесай

Израелските туристи: Хотелиерът заплаши, че ще ни арестуват, ако подадем жалба

Израелските туристки, които съвсем бяха набити от шефа на хотел в Слънчев бряг, описаха пред bTV за кошмарната си почивка. Хотелиерът ги изгонил и даже ги заплашил, че ще ги арестуват, в случай че подадат тъжба против него.
Случката, за която през вчерашния ден описа и Actualno.com, провокира остри реакции в обществените мрежи и израелските медии и се трансформира в следващата антиреклама за българския туризъм.
" Oще до момента в който пътувахме към България ни споделиха, че няма място в хотела, за който сме платили и се постанова да ни реалокират в различен. Когато отидохме до втория хотел, там имаше доста дребна стая за трима души, а ние бяхме четирима. Затова взехме решение да се върнем още веднъж в първия. Докато обясняваме на шефа, че сме с две деца и желаеме стаята, за която сме платили, внезапно той се ядоса доста и стартира да вика. Хвърли паспортите ни и стартира да ни крещи - " Навън! ", описаха двете дами.
Те отхвърлиха да са го плюли и споделиха, че има камери в хотела и полицията е взела записите от тях. На тях се виждало какво тъкмо се е случило.
" Управителят не усещаше като че ли е направил нещо неправилно. Той сподели, че ще викне защитата, с цел да ни изхвърли. Заплаши ни, че има доста пари и в случай че се опитаме да го нараним, да подадем тъжба или да го качим във Фейсбук, ще платим доста и че никой няма да ни одобри в България. Заплаши ни, че в случай че подадем тъжба, ще се погрижи да ни арестуват в Бургас. Затова подадохме жалбата в последния ден ", не престават описа туристките.
" Беше доста мъчно да се възстановим след неприятното прекарване. Децата ни плакаха първия ден. Това ни остави просто един белег. Чувствахме ненавист към нас, тъй като сме израелки ", споделят те.
Туристките и децата им неведнъж са били обиждани на етническа основа, като са наричани " стиснати израелки " и " израелска мафия ". И двете са безапелационни, че няма да се върнат повече в България. " Tова е първият път, когато въобще излизаме от Израел, и ще ни бъде финален. Всичко беше студено. Имахме чувството, че просто не ни обичат. На пешеходната зона ни крещяха " стиснати израелки ", назоваха ни " израелска мафия ", описват израелските туристки.
Споделят, че са пристигнали у нас, с цел да се забавляват. Преди екскурзията даже купили книга, с цел да научат повече за България и Бургас. След това прекарване обаче нямало какво да опишат на децата си. " Преди да дойдем в България знаехме, че е доста забавна страна за децата, тъй като има доста атракции и че е евтина страна, само че в действителност не е. Ние сме самотни майки. Взех заем, с цел да дойда в България. Исках детето ми да излезе малко в чужбина, а в този момент би трябвало две години да погасявам този заем ", показа едната жена.
" Собственикът на хотела има фотография, когато е бил тук в Израел и се усмихва, а когато ние бяхме в България - плакахме. Ние сме положителни хора, обичайте ни. Всички евреи са положителни. Усмихвайте се, когато виждате израелски жители, посрещайте ги добре. Не ни гледайте с ненавист, все едно желаете да ни пребиете, тъй като имам вяра, че българите идват в Израел и получават положително отношение ", приканиха израелските туристки.
Какво се случи с нападателният хотелиер, нападнал туристките, прочетете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР