Израелските сили застреляха двама палестинци, включително 16-годишен младеж, при акция

...
Израелските сили застреляха двама палестинци, включително 16-годишен младеж, при акция
Коментари Харесай

Израелски сили убиха двама палестинци на Западния бряг

Израелските сили гръмнаха двама палестинци, в това число 16-годишен юноша , при акция в окупирания Западен бряг във вторник, оповестиха палестински здравни чиновници. Израелската войска сподели, че военните са попаднали под обстрел и са отвърнали на стрелбата, предава Асошиейтед Прес.

От предходната година Израел прави съвсем всяка нощ акции на Западния бряг в отговор на поредност от палестински офанзиви, които покачиха напрежението в района и усилиха броя на жертвите. Насилието идва на фона на скок в нападенията против палестинци от радикални еврейски заселници, и на фона на държавно управление, в което има ултранационалистически поддръжници на заселването на палестинските територии.

Палестинското министерство на опазването на здравето разпознава убитите като Кусай ал-Уаладжи, на 16 години, и Мохамед Нуджум, на 25. В изказването се прибавя, че нападението е осъществено в региона на Йерихон , където през последните 16 месеца се водят чести боеве.

Израелската войска сподели в изказването си, че палестинците са разкрили огън по силите, настоящи в бежанския лагер Акабат Джабр покрай Йерихон, и силите й са отвърнали на огъня.
 Израел: Убити трима членове на
Израел: Убити трима членове на " терористична клетка "

Акция на властите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР