Израелските сили за отбрана (ИСО) разкриха имената на двама граждани,

...
Израелските сили за отбрана (ИСО) разкриха имената на двама граждани,
Коментари Харесай

Израелскaта армия разкри хора от Газа, помагали на „Ислямски джихад“ да изстрелват ракети, убили местни жители

Израелските сили за защита (ИСО) разкриха имената на двама жители, живеещи в линията Газа, които са разрешили на терористичната организация " Ислямски джихад " да изстреля ракети против Израел от техните частни парцели, като някои от ракетите са изстреляни несполучливо и са предизвикали гибелта на жители на Газа. Това съобщи особено за Българска телеграфна агенция израелската организация ТПС.

По време на интервенцията " Зазоряване " по-рано този месец терористичната организация " Ислямски джихад " изстреля към 1100 ракети против Израел в продължение на 55 часа. Докато към 990 от ракетите летяха към Израел, над 200 от тях експлодираха вътре в Ивицата, убивайки и ранявайки поданици на Газа и причинявайки обилни вреди, в следствие от неприятно боравене и предпазване.

Инженерингова стопанска организация разкри във вторник, че минимум две от несполучливите изстрелвания са били от частни парцели на жители, които са сътрудничили на терористичната организация. На 7 август „ Ислямски джихад “ изстреля ракети, някои от които експлодираха наоколо до клиника в Джабалия, убивайки двама цивилни.

Парцелът, от който е осъществено изстрелването, принадлежи на общината на град Газа, ръководена от Яхия Сарадж.

„ Той избра да прояви угриженост повече за терористичната организация „ Ислямски джихад “, в сравнение с за жителите на града, който оглавява, и се възползва от общинско пространство, принадлежащо на жителите на града, с цел да изнася тероризъм, като по този метод нанася директна щета на своите жители “, разгласи Инженерингова стопанска организация.

При различен случай несполучливото изстрелване е от имот, благосъстоятелност на Бакр Хамадан Амран Шамалх, чийто брат е треньор във военноморската бригада на „ Ислямски джихад “ в Газа. Бакр разреши изстрелване на ракети от неговия имот, като една от тях бе изстреляна несполучливо и удари цивилна постройка в град Газа - случай, който беше излъчен онлайн по новините на [телевизия] „ Ал Маядин “ (Al-Mayadin).

Семейството на Шамалх „ взе интензивно присъединяване в терористичната интервенция, а като разреши стрелбата от вкъщи си навреди и на гражданското пространство на Газа “, споделиха от Инженерингова стопанска организация.

„ Терористичните организации в Газа цинично експлоатират жителите на линията Газа и изстрелват ракети от цивилно пространство, ето още едно доказателство за това “, прибавиха военните.

По-голямата част от ракетите, изстреляни против Израел, към 95%, бяха прехванати от батареите на противоракетната система „ Железен купол “, ситуирани в Израел. Десетки израелци бяха прегледани от незабавни медицински екипи за леки пострадвания, получени до момента в който са тичали към бомбоубежище или поради преживения потрес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР