Израелските отбранителни сили (IDF) заявиха, че са открили вход на

...
Израелските отбранителни сили (IDF) заявиха, че са открили вход на
Коментари Харесай

IDF казва, че тунелът на Хамас е открит близо до училище в Северна Газа

Израелските отбранителни сили (IDF) обявиха, че са разкрили вход на тунел на Хамас покрай учебно заведение в Бейт Лахия в Северна Газа.

В този кадър, може да се чуе неидентифициран член на IDF да споделя „ виждаме тук военен тунел на Хамас, бездънен 15 метра, тъкмо пред учебно заведение “, до момента в който камерата демонстрира дупка в земята.

Камерата по-късно се придвижва нагоре, с цел да покаже постройка. По-късно се вижда табела с надпис „ Jabal Al Mukabbir Secondary Boys Schools “.

Storyful удостовери, че учебното заведение се намира в Beit Lahia, като дизайнът и цветът на постройките, които се виждат във видеото, подхождат на сателитни изображения и фотоси на учебно заведение. Storyful не е ревизирал без значение дали дупката в фрагментите е тунел на Хамас. Кредит: IDF посредством Storyful

Video Transcript

- Тук сме в Бейт Лахия в Газа, 699-ти батальон. Виждаме тук военен тунел на Хамас, бездънен 15 метра, тъкмо пред учебно заведение, не повече от 15 метра отвън учебно заведение. Това е учебно заведение, което е дарено преди към 10 години от немска орг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР