Израелски военни нападнаха болница в ивицата Газа, това каза говорителят

...
Израелски военни нападнаха болница в ивицата Газа, това каза говорителят
Коментари Харесай

Хамас: Израел нападна болница в ивицата Газа

" Израелски военни нападнаха болница в линията Газа ", това сподели представителят на здравното министерство на следения от терористичната формация Хамас палестински анклав на брега на Средиземно море Ашраф ал Кидра, съобщи Скайнюз.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1237
" Военните нахлуха в здравното институция в северния град Джабалия " Камал Адуан ", събраха доста мъже, в това число и медицински личен състав, и ги събраха в двора на болничното заведение ", съобщи представителят, представен от английската осведомителна организация.

" По думите на ал Кидра: " Ние се притесняваме, че мъжете ще бъдат убити или задържани ", добави медията от Обединеното кралство.

" Говорителят също прикани Международния червен кръст и Международния червен полумесец да спомагат за освобождението на хората ", уточни още Скайнюз.

" По данни на Организация на обединените нации в болничното заведение има 65-ма пациенти, в това число 12 деца и шест бебета в кувьози ", добави организацията

" От Еврейската страна обявиха за осъществяване на интервенция по търсене на терористи от Хамас в Джабалия ", написа още медията.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР