Израелски военен говорител обяви, че ще има отговор след масираното

...
Израелски военен говорител обяви, че ще има отговор след масираното
Коментари Харесай

Израел ще отговори на иранската атака “с действия, а не с думи“, заяви военен говорител

Израелски боен представител разгласи, че ще има отговор след масираното иранско нахлуване против Израел, само че не посочи какъв тъкмо ще бъде той, съобщи Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
" Ще отговорим на Иран с дейности, а не с думи ", съобщи той през днешния ден пред иранската емигрантска телевизия " Иран интернешънъл " (Iran International). Военният представител не навлезе в детайлности за това по какъв начин може да наподобява израелският отговор. 

" Всяко деяние има противопоставяне, само че не с думи, а с каузи ", съобщи израелската войска в своя обява на фарси в обществената мрежа " Екс ".

Все още не е ясно по какъв начин Израел ще отговори на снощните офанзиви на Иран, по време на които съгласно израелската страна са били изстреляни към 300 снаряда и 99% от тях са били прехванати, показва ДПА.

Израелският боен кабинет ще заседава през днешния ден следобяд, с цел да разиска по какъв начин да работи.

" Ще изградим районна коалиция и ще накараме Иран да си заплати по подобаващия за нас метод и в подобаващото за нас време ", съобщи центристкият министър от военния кабинет Бени Ганц преди началото на съвещанието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР