Израелски учени създадоха необичайно медицинско пособие, което помага за отслабване,

...
Израелски учени създадоха необичайно медицинско пособие, което помага за отслабване,
Коментари Харесай

Учени разработиха ефективен и безопасен метод за отслабване

Израелски учени сътвориха извънредно здравно помагало, което оказва помощ за намаляване, като лишава човек от подушване.

Прототип на самобитния филтър за нос бе показан на Европейския конгрес по затлъстяване, който се организира във Виена. Учените разкриват елементарния принцип, на който работи тяхното помагало. Установихме, че блокирайки обонянието на човек, ние пресичаме желанието му да яде сладки неща, изяснява създателят на проучването Дрор Дикер от израелската болница „ Хашарон “. Световната здравна организация изнася тревожни данни за всеобщото затлъстяване на доста места на Земята. Миналата година всеки трети човек на зимното кълбо е имал непотребни килограми, а 15% от хората са били с тежко затлъстяване. Много заболявания са свързани със затлъстяването като да вземем за пример диабет, сърдечно-съдовите заболявания, рак и сърдечни проблеми. През последните години все по-настойчиво се приказва, че непотребните килограми водят до редица възпаления в организма, които на собствен ред водят до още повече килограми.

Когато израелските учени се заели да проучват затлъстяването при разнообразни групи хора, те са открили, че хората над 50-годишна възраст по-рядко страдат от затлъстяване, без значение от диетата и навиците. Анализирайки този факт, учените обърнали внимание на това, че в този миг обонянието на човек стартира да понижава и това намалява надлежно и апетита им. Те тествали на процедура дали концепцията им е вярна. Те употребявали силиконови „ ноздри “, които пропущат въздуха, само че не и мириса на храните. Оказало се, че това фактически оказва помощ на младежи и хора до 50-годишна възраст. За няколко месеца присъединяване в този опит те изгубили 8% от тежестта си. /РИА-Новости
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР