Израелски политици нападнаха политиката на министър-председателя на страната Бенямин Нетаняху,

...
Израелски политици нападнаха политиката на министър-председателя на страната Бенямин Нетаняху,
Коментари Харесай

Израелски политици обвиниха Нетаняху в бездействие след атаките в Западния бряг

Израелски политици нападнаха политиката на министър-председателя на страната Бенямин Нетаняху, обвързвана с нападенията в Западния бряг, написа вестник The Jerusalem Post.

„ Докато ние сме заети с Иран и границата с Газа, наши сънародници биват нападани и ранявани седмица след седмица в Юдея и Самария. Това би трябвало да спре ", разяснява министърът на превоза Безалел Смотрич, предава " Фокус ".

„ Палестинската власт, която подтиква към гнет, би трябвало да бъде отстранена “, добави той.

Министърът съобщи и, че Палестинската автономност би трябвало да поеме отговорност за дейностите си и да се наложи израелския суверенитет над географската област Юдея и Самария.

" Атаката е пестник в лицето на държавното управление на Нетаняху, което избира да се откаже от сигурността на израелските жители в интерес на подкупите за Хамас и Палестинската автономност, които да му обезпечат тишина до изборите ", сподели водачът на националистическта партия “Наш дом Израел “ Авигдор Либерман.

" В този сложен миг сърцето ми е с ранените и техните фамилии “, добави той.

Друг опозиционен водач, Амир Перец също нападна политиката на министър-председателя, потвърждавайки, че " политиката на Нетаняху за ръководство на спорове " води страната до неустановеност.

„ Когато всички старания на премиера са ориентирани към политическото му оцеляване, той стопира да вижда хората, явно той няма време за терзание за сигурността на всички хора, на всички места в Израел. “, добави той. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР