Израелски министър заяви днес, че Израел е единствената страна в

...
Израелски министър заяви днес, че Израел е единствената страна в
Коментари Харесай

Израелски министър се похвали: Ние сме единствената страна, която убива иранци

Израелски министър съобщи през днешния ден, че Израел е единствената страна в света, която убива иранци към този момент от две години, съобщи ДПА.

Министърът на районното съдействие Цахи Ханегби сподели това в изявление за израелско радио по отношение на напрежението сред Иран и Съединените щати.

Думите на министъра бяха в отговор на въпрос за " внимателната реакция " на Вашингтон по отношение на разногласието сред Англия и Иран за арестуваните от двете страни петролни танкери.

Водещият изявлението попита Ханегби какво министърът мисли, че ще се случи, в случай че Израел влезе в борба с Иран.

" Нанасяме стотици удари на иранците в Сирия - от време на време го признаваме, а от време на време това излиза наяве от задграничните медии, от време на време го оповестява началникът на генералния щаб, от време на време - ръководителят на отиващата да извършва задача авиационна група, само че всичко това е координирана политика. Виждате, че иранците са много сдържани при отговора си и това не е тъй като нямат благоприятни условия, а тъй като схващат, че Израел работи съществено ", сподели Ханегби.

В отговор на това изказване техеранската телевизия Прес Ти Ви написа в Туитър: " Ето по какъв начин израелците свободно и гордо приказват, че убиват иранци! Само си представете какво ще стане, в случай че беше противоположното! ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи предишния месец, че Израел стотици пъти е работил за да предотврати трайното военно наличие на Иран в Сирия, защото Техеран интензивно и намерено приканва и работи за заличаването на Израел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР