Израелски изтребители удариха военен обект на радикалната палестинска групировка "Хамас"

...
Израелски изтребители удариха военен обект на радикалната палестинска групировка "Хамас"
Коментари Харесай

Израелски изтребители удариха военен обект на Хамас в ивицата Газа

Израелски изтребители удариха боен обект на радикалната палестинска формация "Хамас " в линията Газа късно нощес, в отговор на изпращането от там на запалителни балони към южен Израел в продължение на няколко дни, заяви ДПА, като се базира на локални медии.

Най-малко три ракети били изстреляни по подготвителен лагер, заяви основаното в Газа радио "Кудс ", цитирайки източници от силите за сигурност. Според министерството на опазването на здравето в Газа няма потърпевши вследствие на нападението. Израелски боен представител съобщи, че по военни обекти в линията Газа са нанесени въздушни удари в отговор на десетките балони с експлозиви, изпращани от палестински деятели към южен Израел.

Израелските удари, които не престават от три дни, бяха подхванати часове откакто високопоставена делегация на египетското разузнаване се срещна с представители на Хамас. Лидерите на Хамас обявиха, че на договарянията с египтяните били разисквани намаляването на напрежението с Израел в линията Газа и постигането на помиряване сред Хамас и придвижването Фатах на палестинския президент Махмуд Абас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР