Израелски изтребители са атакували тази сутрин много обекти на "ХАМАС"

...
Израелски изтребители са атакували тази сутрин много обекти на "ХАМАС"
Коментари Харесай

Израел удари обекти на ХАМАС

Израелски изтребители са атакували тази заран доста обекти на "ХАМАС " по Ивицата Газа в отговор на пращаните оттова през последните дни балони със запалителни материали, опожарили огромни площи в Южен Израел. Това оповестиха през днешния ден израелските въоръжени сили, представени от ДПА.

В интервенцията са били изумени боен комплекс, подземна инфраструктура и наблюдателни постове на радикалната палестинска формация, която ръководи Газа, се споделя в известието на армията.

Палестински очевидци споделиха, че по време на въздушните удари маскирани младежи са пускали още балони с експлозиви към израелска територия и разследващ дрон на Израел е изстрелял ракета против тях. Според очевидците мъжете от групата са оживели.

ЦАХАЛ: Отвърнахме на ХАМАС

В акцията на ХАМАС, наричана от Израел "балонен тероризъм ", имаше спиране по време на коронавирусната пандемия, само че неотдавна тя бе възобновена.

Израел, Съединени американски щати и Европейски Съюз считат ХАМАС за терористична организация. Заради офанзивите с балони през вчерашния ден Израел затвори единствения граничен пункт с Газа за доставка на артикули. Преминаването на филантропични материали и гориво остава разрешено през различен граничен пункт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР