Израелски изтребители поразиха тази нощ обекти на палестинското ислямистко движение

...
Израелски изтребители поразиха тази нощ обекти на палестинското ислямистко движение
Коментари Харесай

Напрежение на ивицата Газа. Израел удари обекти на Хамас

Израелски изтребители поразиха тази нощ обекти на палестинското ислямистко придвижване Хамас в линията Газа, в отговор на изстрелване на ракета против южен Израел няколко часа преди този момент, заяви Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

"В неделя вечерта ракета, изстреляна против еврейската страна от палестинския анклав, беше прехваната и унищожена от противовъздушната защита ", уточни армията в официално съобщение.

Говорител на локалните управляващи в бранша Шаар Ханегев, където се задействаха сирените за въздушна паника, съобщи, че обстрелът не е предизвикал жертви и вреди.

Израел освободи създател на "Хамас ", който бе 16 месеца в арест

"В отговор на ракетното нахлуване бойни самолети на израелската войска удариха подземни инфраструктури на Хамас в Газа. Ние държим Хамас за отговорно за всички набези, осъществявани от територията на линията Газа ", заяви по-късно армията.

Снощната ракетна офанзива беше първата, осъществена от палестинския анклав от близо месец. В началото на юли палестински бойци изстреляха три ракети против Израел, без да причинят жертви. В отговор израелски изтребители нанесоха удари по военни цели на Хамас в бранша, напомня ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР