Израелската министърка на културата Мири Регев бе освиркана на откриването

...
Израелската министърка на културата Мири Регев бе освиркана на откриването
Коментари Харесай

Пак голям скандал с целомъдрената израелска министърка

Израелската министърка на културата Мири Регев бе освиркана на откриването на 56-ия Фестивал на Израял, откакто тя заплаши да спре финансирането му поради „ постановки с голотии”, оповестява „ Аарец”.

Инцидентът станал, когато министърката излязла на сцената, с цел да произнесе приветствена тирада, само че взривила негодуванието на присъстващите, които почнали да я освиркват.

В изявлението си Регев още веднъж засегнала казуса с прекомерно откровените постановки и осъдили уредниците на фестивала за решението да включат този материал в програмата. Тя декларирала, че сходни постановки подкопават главните полезности на израелското общество.

Думите ѝ обаче били посрещната с бурно отвращение и крясъци „ Позор!”. Публиката на фестивала скочила на крайници и освиркала целомъдрената министърка.

Това е следващият скандал, в който се забърква Мири Регев. През май министърката на културата на Израел се появи на откриването на Канския фестивал в рокля с гледка на окупирания източен Ерусалим, който палестинците считат за своя столица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР