Израелската компания Ридифайн мийт пуска на пазара първия вегетариански стек,

...
Израелската компания Ридифайн мийт пуска на пазара първия вегетариански стек,
Коментари Харесай

Израелска компания пуска на пазара вегетариански стек, напечатан на 3-D принтер

Израелската компания " Ридифайн мийт " пуска на пазара първия вегетариански стек, напечатан на тримерен принтер, оповестява в. " Метро ".

Новият артикул на компанията със седалище в гр.Реховот носи комерсиалната марка " Alt-Steak " .

Стекът има същите вкусови качества , като обичайна телешка пържола, само че е направен от соеви и грахови протеини, от кокосово масло и слънчогледово олио. В изработката на вегетарианската манджа са употребявани естествени оцветители и подправки.
 

— 3D Printing News (@3DPrintMaven)

Дизайнът на стека е по този начин изработен, че да възпроизвежда идеално структурата на телешкото месо. Ястието е с високо наличие на протеини и не съдържа холестерол. Работейки с месари и готвачи, израелската компания е възпроизвела цифрово 70 фактора, доближаващи оптимално вегетарианския стек до телешкия, като конструкция на месото, неговата сочност, чувството в устата и други Новият артикул ще бъде пуснат за тестване в елитни израелски заведения за хранене през този месец, а европейската му премиера е планувана за следващата година.
 

— Restaurant Technology News (@rest_tech_news)

Стекът се печата със специфичен принтер, какъвто няма на никое място другаде по света. Неговата разработка е лишила на експертите две години, прецизира вестникът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР