Израелската и холивудска актриса Гал Гадот, която спечели световна известност

...
Израелската и холивудска актриса Гал Гадот, която спечели световна известност
Коментари Харесай

Актрисата Гал Гадот ще пее на „Евровизия“ 2019

Израелската и холивудска актриса Гал Гадот , която завоюва международна популярност с ролята си на амазонска принцеса във кино лентата " Жената знамение ", ще пее на финала на песенния конкурс " Евровизия " за 2019 година, съобщи ДПА.

Гадот ще взе участие в извънконкурсната стратегия наред с други реализатори, които са предходни спечелили и участници в " Евровизия " от разнообразни страни. По-известните от тях са Кончита Вурст, Елени Фурейра, Верка Сердючка, Манс Зелмерлоу, Дана Интернешънъл и Гали Атари.

Победителката в " Евровизия " 2018 - Нета Барзилай - също ще взе участие в концерта. Мениджърите на американската поп-звезда Мадона обявиха, че тя ще пее на тазгодишната " Евровизия ", само че това би трябвало да се удостовери от Европейския съвет за радио и телевизия.

Продажбата на билетите стартира във вторник от 18.00 часа на израелския уебсайт Leaan ticket. Цената варира от 200 до 2000 шекела (50 - 500 евро). При първата вълна билетите са продадени за няколко минути. Най-евтините билети са за подготовката на полуфиналистите, а най-скъпите - за Зелената ВИП-зала за финала.

Конкурсът ще се излъчва от Израелската корпорация за радио и телевизия - Кан. В " Евровизия " 2019 вземат участие реализатори от 41 страни, като полуфиналите са на 14 и 16 май, а финалът е на 18 май в Експо-центъра на Тел Авив.

Четете също:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР