Израелската авиация е поразила сградата с офиса на един от

...
Израелската авиация е поразила сградата с офиса на един от
Коментари Харесай

Напрежение и ракетни удари между Израел и „Хамас”

Израелската авиация е поразила постройката с офиса на един от водачите на " Хамас " Исмаил Хания, оповестиха от армията на Израел, съобщи ДПА.
 
Няма известия за потърпевши хора, само че се счита, че постройката е изцяло разрушена. Унищожени са други две здания на " Хамас ", споделиха израелските военни.
 
Радиостанцията на " Хамас " удостовери, че офисът на Хания е опустошен, добави Асошиейтед прес. Въздушният удар е бил нанесен след два предупредителни изстрела по 5-етежната постройка - нормална тактичност на Израел, с цел да накара хората да се изтеглят.
 
Израелските въздушни удари из Ивицата Газа са в отговор на ракетна офанзива на " Хамас " на разсъмване през днешния ден, която порази жилищна постройка и рани седем индивида в централен регион на Израел. Израелският боен представител Ронен Манелис разгласи, че израелската интервенция " се чака да продължи през идващите часове ".
 
От сутринта Хания се укрива, опасявайки се от възмездие, уточни АП. В негово документално изказване, публикувано през днешния ден, се споделя, че палестинският народ " няма да се съобщи " и че неговите въоръжени сили " ще възпрат врага, в случай че той прекоси алените линии ".-->
 
В отговор на израелската интервенция от Газа довечера бяха изстреляни минимум 10 ракети към южния израелски град Сдерот. Из региона бяха задействани сирените за въздушна паника. Няма данни за потърпевши хора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР