Израелската армия трябва да планира предварително, защото ще имаме още

...
Израелската армия трябва да планира предварително, защото ще имаме още
Коментари Харесай

Говорител на израелската армия: Войната в Газа ще продължи през цялата година

„ Израелската войска би трябвало да възнамерява авансово, тъй като ще имаме още задания и борби през цялата година “. Това сподели представителят на армията на Израел Даниел Хагари, представен от Би Би Си.

Хагари разгласи, че някои войски, изключително резервистите, ще бъдат изтеглени, с цел да им се даде опция да се прегрупират. Тези акомодации са предопределени да обезпечат планирането и подготовката за продължение на войната през 2024 година, посочи той.

Говоритeлят на израелската войска означи също, че ще са нужни десетки хиляди резервисти, с цел да бъдат продължени сраженията.

Войната сред Израел и „ Хамас “ стартира, откакто терористичната организация изстреля стотици ракети към Израел и взе близо 240 заложници на 7 октомври предходната година.

В новогодишната нощ, малко след 12 ч. през нощта, „ Хамас “ още веднъж изстреля залп от ракети към Израел. В страната прозвучаха сирените за въздушна паника, а системите за противоракетна защита бяха задействани.Прехванати са 18 ракети, а други 9 са паднали навън. Няма данни за починали и опустошения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР