Израелската армия публикува видеозапис, на който боец на Хамас убива

...
Израелската армия публикува видеозапис, на който боец на Хамас убива
Коментари Харесай

Израелската армия публикува видео, на което боец на Хамас убива жена на 7 октомври

Израелската войска разгласява видеозапис, на който войник на " Хамас " убива жена по време на нападението на палестинското ислямистко придвижване в Израел на 7 октомври, съобщи Ройтерс.

Роднини на заложници, взети от " Хамас " при офанзивата, в това време приканиха Организация на обединените нации да се намеси, с цел да помогне за освобождението на техните близки, заяви Франс прес.
На оповестения през вчерашния ден запис от охранителна камера бойци на палестинското придвижване преследват хора, присъстващи на музикален фестивал навън покрай линията Газа. В един миг един от нападателите прострелва от упор млада жена.

Стотици хора бяха убити на фестивала.

Зловещият запис бе оповестен в миг, когато Израел е подложен на критика поради реакцията си нападението, последавно от опустошителна война в линията Газа. Около 1200 души, най-вече цивилни, бяха убити при офанзивата на израелска територия на 7 октомври.

Оттогава при израелски удари в Газа по информация на локалните управляващи, следени от " Хамас ", са починали над 13 300 индивида. Тези данни не са тествани по самостоятелен път.
При офанзивата на 7 октомври бойците на " Хамас " водиха в линията Газа към 240 заложници, най-вече цивилни.

Вчера, точно на Световния ден на детето, родственици на деца, взети в плен, приканиха Организация на обединените нации да се намеси, с цел да помогне за освобождението им, съобщи Франс прес.
Стотици хора се събраха пред представителството на Детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ) в Тел Авив.

Най-малко 35 от заложниците на " Хамас " са деца. 18 от тях са на 10 години или по-малко, сочат оценки на Агенция Франс Прес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР