Израелската армия отрече днес, че бременна палестинка и нейното бебе

...
Израелската армия отрече днес, че бременна палестинка и нейното бебе
Коментари Харесай

430 ракети са изстреляни от Газа по Израел общо от вчера

Израелската войска отхвърли през днешния ден, че бременна палестинка и нейното бебе са били убити при израелски въздушен удар по линията Газа, потвърждавайки, че двата смъртни случая са дело на радикалното палестинско придвижване Хамас, което е на власт в анклава, съобщи Франс прес.

Говорителят на израелската войска Ронен Манелис дефинира изказванията на управляващите на Газа като " агитация на терористични организации в цялостния си искра ".

" Майката и дъщеричката й, за които те настояват, че са починали в израелска офанзива, бяха убити в реалност от оръжия, употребявани от Хамас ", добавя представителят, представен от Българска телеграфна агенция.

Двама бойци на палестинското придвижване Ислямски джихад бяха убити през днешния ден при израелски въздушен удар по линията Газа, заяви палестинската формация, която пое отговорност за ракетния обстрел в последните дни по еврейската страна. Убитите са Махмуд Иса и Фаузи Бауди. Те са починали при бомбардировка в централната част на Газа.

Шестима палестинци и един израелец бяха убити при новата ескалация на принуждение сред Израел и въоръжените палестински придвижвания в Газа.

От през вчерашния ден сутринта от Газа по израелска територия са били изстреляни 430 ракети, добавя ТАСС. Само през нощта те са били 180. Същевременно израелските военни са атакували през нощта 60 обекта в линията Газа и по този начин общото число на задачите там е достигнало 180, прибавя организацията като се базира на изданието " Таймс ъв Израел ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР