Израелската армия обяви, че войници, действащи в Ивицата Газа, са

...
Израелската армия обяви, че войници, действащи в Ивицата Газа, са
Коментари Харесай

Израелската армия уби трима заложници погрешка

Израелската войска разгласи, че бойци, настоящи в Ивицата Газа, са умъртвили трима израелски заложници, " неправилно разпознати " като " опасност ", съобщи Агенция Франс Прес.

" По време на сраженията в Шуджайя армията неправилно дефинира трима израелски заложници като опасност. В резултат на това бойците откриха огън в тяхна посока и те бяха убити ", съобщи представителят на армията Даниел Хагари.

П:о-рано Израел разгласи, че " краткотрайно " е одобрил влизането на филантропична помощ в Ивицата Газа през един от своите контролно-пропускателни пунктове, с цел да се облекчи претоварването на контролно-пропускателния пункт Рафа сред палестинската територия и Египет, съобщи Агенция Франс Прес.

" Кабинетът краткотрайно утвърди разтоварването на камиони от страната на Газа на пропускателния пункт " Керем Шалом ", вместо да ги връща назад в Рафа ", се сподели в изказване на кабинета на министър-председателя Бенямин Нетаняху. В решението на кабинета се посочи, че единствено филантропична помощ от Египет ще бъде доставяна в Газа по този метод.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР