Израелската армия нанесе въздушни удари по позиции на радикалното палестинско

...
Израелската армия нанесе въздушни удари по позиции на радикалното палестинско
Коментари Харесай

Израел удари по въздух обект на Хамас в Газа

Израелската войска нанесе въздушни удари по позиции на радикалното палестинско придвижване Хамас в южната част на линията Газа, откакто от анклава бяха изстреляни ракети по израелска територия, съобщи Франс прес.
Още по темата
Въоръжените сили на еврейската страна оповестиха в малко прессъобщение, че " нанасят удари по терористични цели в линията Газа ".

Източници от палестинските сили за сигурност прецизираха, че израелски бойни самолети са нанесли удари по обект на Бригадите Изедин ал Касам (въоръженото крило на Хамас) в западната част на град Хан Юнес.

Според същите източници бдителен пост на придвижването в северната част на Газа е бил подложен на артилерийски обстрел.

Вчера сутринта от палестинския анклав бяха изстреляни две ракети, които паднаха в морето край израелския град Тел Авив, в който не беше оповестена паника.

Последният конфликт сред Израел и Хамас през май 2021 година продължи 11 дни, като беше четвъртият откогато въоръженото ислямистко придвижване завзе властта в линията Газа. След влизането на примирието в действие от Газа по израелската територия до момента бяха изстреляни пет ракети или снаряди. Това е най-ниският брой набези за шест месеца след война сред Израел и Хамас, показва се в годишния отчет на израелската войска, оповестен на 29 декември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР