Израелската армия каза, че утре ще помогне за евакуирането на

...
Израелската армия каза, че утре ще помогне за евакуирането на
Коментари Харесай

Израелската армия каза, че утре ще помогне за евакуирането на бебета от на болница Аш Шифа в Газа

Израелската войска сподели, че на следващия ден ще помогне за евакуирането на бебета от на болница " Аш Шифа " в Газа, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 965
" Персоналът на болница " Аш Шифа " изиска на следващия ден да помогнем на бебета от педиатричното поделение да се реалокират в по-безопасна болница. Ще окажем нужната помощ ", съобщи довечера представителят на Израелските сили за защита (ЦАХАЛ) Даниел Хагари.

По-рано през днешния ден палестинският министър на опазването на здравето заяви през днешния ден, че има риск 39 бебета да починат в болница " Аш Шифа " в линията Газа заради липса на електричество, О2 и медикаменти.

По последни данни на здравните управляващи в Газа от началото на войната са били убити над 11 070 палестинци, две трети от които дами и деца, отбелязва Асошиейтед прес. Около 2700 души са оповестени за безследно изчезнали и се счита, че евентуално са затрупани или починали под руините.

" Може да правим и в Бейрут това, което в този момент вършим в Газа ", предизвести по-рано през днешния ден израелският боен министър Йоав Галант.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР