Израел ще започне настъплението срещу Рафах следващия месец, ако Хамас

...
Израел ще започне настъплението срещу Рафах следващия месец, ако Хамас
Коментари Харесай

Израел постави срок до старт на сухопътната операция в Рафах, ако Хамас не освободи заложниците

Израел ще стартира настъплението против Рафах идващия месец, в случай че " Хамас " не освободи оставащите заложници до началото на Рамазана, съобщи членът на израелския военновременен кабинет Бени Ганц, представен от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

" Ако до Рамазана нашите заложници не са си вкъщи, боевете ще се пренесат към региона на Рафах ", сподели Ганц на конференция с водачи на американската еврейска общественост.

Рамазанът, който се чака да стартира на 10 март, в исторически проект постоянно е под напрежение интервал в района на Близкия изток, отбелязва Асошиейтед прес.

Бени Ганц, който е пенсиониран военачалник от израелската войска и е част от тричленния военновременен кабинет на Нетаняху, разполага с значим глас, само че не решителен във връзка с това какви дейности ще се подхващат в бъдеще.

Израелското държавно управление не е обявявало обществено краен период за сухопътно нахлуване в Рафах, където повече от половината от 2,3-милионното палестинско население на линията Газа потърси леговище от бойните дейности.

Същевременно през вчерашния ден израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отхвърли засилващите се апели да спре военната атака в Газа. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР