Израел ще се противопоставя на агресивните действия на Иран и

...
Израел ще се противопоставя на агресивните действия на Иран и
Коментари Харесай

Израел: Ще се противопоставим на агресията на Иран

Израел ще се опълчва на нападателните дейности на Иран и опитите му да се укрепи в Сирия. Това сподели министър председателят Бенямин Нетаняху в Народното събрание на първото работно съвещание на новото държавно управление на страната, съобщи ТАСС.

" Нашата политика е да се противопоставяме на експанзията на Иран на всички места и да противодействаме на опитите му да се укрепи в Сирия. Постоянно работим и за попречване на опитите на Иран да достави в Сирия или да създава в Сирия оръжие, което би могло да се употребява от Иран или негови спътници за застрашаване на Държавата Израел ", съобщи Нетаняху.

Окръжният съд в Ерусалим отсрочи почналото през днешния ден дело за корупция против Нетаняху за 19 юли, заяви израелското радио " Кан ". Следващото съвещание евентуално ще се състои без присъединяване на премиера. Нетаняху присъстваше на първото съвещание, което продължи към час. Според в. " Йедиот ахронот " вчерашното съвещание е било от чисто механически темперамент, а гледането на делото всъщност евентуално ще стартира след половин до една година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР