Израел разполага армията по улиците на страната в помощ на

...
Израел разполага армията по улиците на страната в помощ на
Коментари Харесай

Израел разполага армията по улиците на страната

Израел разполага армията по улиците на страната в помощ на полицията за спазване прецизното съблюдаване на ограничаващите ограничения против епидемията от ковид, оповестиха военните, представени от " Ройтерс ".

Около 500 бойци ще се причислят към полицията от неделя. Войниците ще патрулират, изолират и охраняват избрани региони, ще блокират пътища и ще извършват други задания, разясняват от армията на страната и допълват, че бойците ще бъдат въоръжени.
 Коронавирус: Осем умряли и 2 666 инфектирани в Израел
Коронавирус: Осем умряли и 2 666 инфектирани в Израел

39 души са в тежко положение

Израел има повече от 3000 болни и 10 умряли. Тази седмица управляващите разшириха частичната обсада. Израелците не би трябвало да се отдалечават на повече от 100 метра от домовете си, а при нарушение на разпоредбите са планувани санкции.

Училищата са затворени, компаниите не работят, което докара до съкращаването на повече от 500 000 служащи.

Полицията лимитира придвижването и разрушава събирането на хора.

Централната банка на страната предвижда стопанската система да се свие с 2,5 на 100 през 2020 година, само че единствено в случай че частичната обсада остане в действие до края на април.
 Израел затваря граници против пандемията
Израел затваря граници против пандемията

Мярката е за всички чужденци

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 465 000 доказани случая, а умрелите са повече от 21 000. Регистрирани са случаи в 199 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 530 000 случая и над 24 000 умряли в 176 страни, възстановили са се към 122 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР