Израел предлага на България софтуер, която да помогне в борбата

...
Израел предлага на България софтуер, която да помогне в борбата
Коментари Харесай

Израел ни предлага още по-сериозно следящ софтуер за коронавируса

Израел предлага на България програмен продукт, която да помогне в битката с ковид у нас. Приложението ще дава информация на потребителите, дали са били наоколо до инфектиран, оповестява bTV. Софтуерът на държавната израелска компания се употребява от службите за сигурност и разследващите организации в няколко страни. Сега е пригоден да изследва новата пандемия.
" Например, при потвърдено инфектиран от ковид – знаем къде е ходил, можете да наблюдавате придвижването му през последните 2 седмици. Системата с изкуствен интелект може да изпрати неговия маршрут до всички останали телефони, които са част от нея. На техния телефон, те могат да ревизират дали пътят на инфектирания е бил покрай техния маршрут. Всичко останало, което може да се употребява е персонално и се ръководи само от потребителя “, изясни доктор Ирит Идан, изпълнителен вицепрезидент " Проучвания и развиване " на компанията-производител.
С голям брой разбори, мобилното приложение дава прогнози за развиването на болестта.
По информация на bTV, офертата за България включва и образование, а цената може да доближи до към 2,5 млн. $.
Още: " Приложението за ковид - с доброволна и наложителна част "
Разузнаването в Израел - главен детайл в битката с ковид
През тази седмица израелска телевизия излъчи изявление с човек, чието лице беше прикрито и беше разпознат единствено като шеф по технологиите на израелската външна разследваща организация " Мосад ". Той сподели, че организацията безусловно е съумяла да открадне 100 000 комплекта за тестване на ковид, 25 000 маски и 100 кислородни апарата. Материалите са добити " от неназовани страни " от чиновници на Мосад, сподели той.
Офицерите трябваше да " стигнат до непознати предприятия " и да обезпечат тези сериозни доставки, откакто са били " поръчани от други страни ", добави той. След това сътрудниците трябваше да координират скрито полети на самолети, с цел да може медицинските произведения да бъдат превозени в точния момент до Израел.
Службата на министър-председателя Бенямин Нетаняху също по този начин разкри, че Израелският институт за биологични проучвания, който работи в тясно съдействие с " Мосад " и други израелски разследващи организации, реализира " забележителен прогрес " в създаването на ваксина против COVID-19. Една от задачите на института е да създава и основава отбрана против биологични и химически закани. Твърди се обаче, че създава и химически и биологични оръжия, както и токсини и противоотрови за приложимост от " Мосад ".
Междувременно няколко отряда на силите за защита на Израел оказват помощ за преоборудване на CPAP и BiPAP машини, които са предопределени да подкрепят лекуването на сънна апнея, тъй че да могат да се употребяват като кислородни апарати. Те включват софтуерното звено на Израелската дирекция за военно разузнаване (AMAN). Освен това държавните компании в региона на защитата, като Israel Aerospace Industries, сменят предназначението на индустриални линии за оръжейни системи, тъй че да могат да се употребяват за произвеждане на вентилатори.
Според американския университет " Джонс Хопкинс ", доказаните случаи на COVID-19 в Израел са 7851. Оздравели са 427, умряли са 44.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 4 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР