Израел няма да позволи на Иран да се сдобие с

...
Израел няма да позволи на Иран да се сдобие с
Коментари Харесай

Няма да позволим на Иран да се сдобие с ядрени оръжия, обяви Нетаняху пред руснаците

Израел няма да разреши на Иран да се снабди с нуклеарни оръжия . Това съобщи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху пред секретаря на Съвета за сигурност на Русия Никола Патрушев в Йерусалим преди невиждана тристранна среща сред топ представители на Съединени американски щати, Израел и Русия, написа " Таймс ъв Израел ".

" Ние обръщаме особено внимание на сигурността на Израел ", сподели Патрушев. Той разясни, че срещата ще е с фокус разрешаване на рецесията в прилежаща Сирия за гарантиране на сигурността на Израел.
 Безпрецедентна среща сред Израел, Съединени американски щати и Русия в Йерусалим
Безпрецедентна среща сред Израел, Съединени американски щати и Русия в Йерусалим

Основна тематика на конференцията е Иран и Близкият изток

Премиерът на еврейската страна сподели пред съветския представител, че Израел няма да разреши на Иран да се окупира военно в Сирия или да се снабди с нуклеарни оръжия.

" Русия схваща значимостта, която придаваме на режима, който приканва да ни унищожи и работи всекидневно за постигането на тази цел. Следователно Израел няма да разреши на Иран, който приканва за заличаването ни, да се окопае до границата ни и явно ние ще създадем всичко за попречване да се снабди с нуклеарни оръжия ", акцентира Нетаняху.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР