Израел и Швейцария не успяха да се победят и завършиха

...
Израел и Швейцария не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Израел наказа надменните швейцарци и запази шансове за Европейското

Израел и Швейцария не съумяха да се победят и приключиха наедно 1:1 в отсрочена среща от седмия кръг на квалификациите в група „ I ” за UEFA EURO 2024 в Германия. Срещата се игра на стадион „ Панчо Арена “ в Унгария поради военната конюнктура в линията „ Газа “, като заради същата причина особено този мач бе отсрочен преди месец, когато трябваше да се изиграе.

„ Кръстоносците “ поведоха в резултата посредством Рубен Варгас в 36-ата минута, само че символичните домакини изравниха две минути преди края на постоянното време, когато се разписа Шон Вайсман.

Израелците демонстрираха темперамент и самоуверено навлизаха в половината на противника, като не се притесняваха да пращат постоянно топката в швейцарското наказателно поле.

Въпреки това гостите бяха тези, които откриха резултата към 10 минути преди края на първото полувреме, когато Рубен Варгас засече центриране с глава на Едимилсон Фернадес и прати топката във вратата, защитавана от Омри Глазер.

През второто полувреме символичните домакини продължиха да пробват да притискат противника си, до момента в който възпитаниците на Мурат Якин се отпуснаха, изчаквайки края на срещата, което им изигра неприятна смешка. В 88-ата минута Израел изравни, когато Шон Вайсман засече центриране надълбоко в наказателното поле и прати топката в горния десен ъгъл за крайното 1:1.

Швейцарците даже доиграха срещата с 10 индивида, откакто пряк червен картон получи Едимилсон Фернадес в четвъртата минута от добавеното време.

Така интригата в група „ I “ остана отворена за последните два кръга от квалификациите. Два мача преди края разликата сред двата отбора остава 4 точки, като швейцарците към момента са първи с 16 точки, колкото има и Румъния, до момента в който израелците са трети с 12 пункта. За „ кръстоносците “ следва домакинство на Косово и пряк мач със северните ни съседи в Букурещ, до момента в който Израел приема Румъния и гостува на Андора.

לעולם לא להספיד את ישראל!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР